Valtra-8950-1

Valtra 8950

Valtra-8750-1

Valtra 8750

Valtra-X100-1

Valtra X100

Timberjack-1270B-1

Timberjack 1270B

ford-550-1

Ford 550

træflækker-1

Træflækker

tiptrailer-1

Tiptrailer

Maskiner til træflis og brændetræ

Hos Skovflis.dk har vi en bred vifte af forskellige maskiner, der bruges i fremstillingen af  træflis. Vi er et seriøst foretagende og har mange års erfaring med produktion og fremstilling af træflis og brændetræ til vore kunder i Aarhus, Randers, Grenaa, Ebeltoft, Syddjurs, Norddjurs, Mols, Djursland og generelt i hele Østjylland. Søger du et kompetent og erfarent firma, er vi hos Skovflis.dk altid parate til at sætte maskinerne i sving. Da vi har maskiner til flis og brændetræ, er vi meget agile og fleksible, så vi hele tiden selv kan styre  produktionen. Står du og mangler flis eller brænde af forskellig art, kan vi altid imødekomme dine forespørgsler relativt hurtigt.

Maskiner til produktion af flis

Hos Skovflis.dk bruger vi blandt andet Valtra 8950, Valtra S 280 og Valtra X100, når vi skal lave træflisen ensartet, så det kan blive til anvendelig til flis, der lever op til vore høje kvalitetskrav. Vi anvender også andre maskiner, for eksempel en Timberjack 1270B, en Ford 550, en træflækker og en tiptrailer. Alle maskiner tjener hver deres bestemte formål og er en fast del af produktionen. Da vi selv har alle maskiner til fremstillingen, betyder det, at vi kan  styre kvaliteten af de produkter, vi fremstiller. Vi er vor egen værste kritiker og har en ambition om at levere de bedste kvalitetsprodukter på markedet. Derfor er alle vores maskiner en stor hjælp, og de er alle brikker i det store puslespil.

Fleksibelt og effektivt produktionsapparat

Hos Skovflis.dk anser vi os selv som værende en af de mest fleksible og effektive virksomheder inden for produktion af flis. I og med at vi selv er udstyret med alle redskaber og maskiner til fremstilling af flisen, kan vi optimere vores forretningsgange løbende. Vi er ikke afhængige af underleverandører. Det er helt og aldeles op til os selv at styre. Derfor kan vi kontinuerligt kvalitetssikre, at vore produkter indfrier dine forventninger. Det giver os ro i sindet, og vi er sikre på, at vi formår at levere produkter af bedste kvalitet, som besidder de egenskaber, flis skal have.

Kvalitetssikring og grundig service af maskiner

For at kunne opretholde den høje standard kræver det, at vi har nogle slidstærke, robuste, holdbare og præcise maskiner. Derfor skal disse løbende vedligeholdes, så de fungerer og kører fejlfrit. Fremstilling af diverse typer flis, forudsætter at vores maskiner er up to date, og at vi hele tiden sikrer os, at de er skarpe, akkurate og leveringsdygtige. Vi har udelukkende veluddannede folk til at betjene dem, og de har mange års erfaring med fremstilling af flis og brændetræ. Skovflis.dk er din garanti for, at du køber kvalitetsprodukter, som er 100% egenproducerede.